Екскурзија ученика шестог разреда

20130110 163045Дводневна екскурзија ученика шестог разреда реализована је 8 - 9.6.2014. године на релацији Ужице - Смедерево - Пожаревац - Лепенски вир - Доњи Милановац - хидроелектрана Ђердап - Неготин - Зајечар - Параћин - Крушевац - Ужице.

Извештај са екскурзије

 

DSCF3998DSCF4032IMG 20140609 161720

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Опширније: Екскурзија ученика шестог разреда

Екскурзија ученика седмог разреда

У оквиру дводневне екскурзије, ученици седмог разреда посетили су Идвор, радно место Михајла Пупина, Спомен дом, школу, музеј и родну кућу великана наше науке и великог добротвора. Обишли су Царску бару, оазу птица и један од најлепших резервата природе у Србији. У Новом Саду посетили су и обишли Петроварадинску тврђаву, у Сремској Каменици кућу дечијег песника Јована Јовановића Змаја, а у Сремским Карловцима све најважније културне и историјске објекте, међу којима је најважнија чувена Гимназија. Ученици су били у прилици да посете и манастир Хопово, који је по архитектури просветној улози и својој историји један од најзначајнијих манастира на Фрушкој гори.

Екскурзија ученика осмог разреда

 

e

Од 25. до 27. aприла ове године, ученици осмог разреда били су на својој екскурзији, веома богатој садржајима и местима које су посетили (Спомен-парк Шумарице, Гамзиград, Музеј Крајине, Мокрањчеву кућу и Музеј Хајдук Вељка у Неготину, Ђердапску клисуру и Лепенски вир, Сребрно језеро, археолошко налазиште Виминацијум, Галерију Милене Павловић Барили у Пожаревцу, као и тврђаву у Смедереву, задужбину Ђурађа Бранковића).

 

Екскурзија ученика петог разреда

Последњег дана маја, реализована је једнодневна екскурзиуа ученика петог разреда.

На овој екскурзији ученици су посетили цркву Покајницу и манастир Копорин, а у Јагодини су обишли Музеј воштаних фигура, аква-парк и зоолошки врт.

Извештај са екскурзије