НОВОГОДИШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ

Децембар је месец када се сви радујемо празничним чаролијама, поклонима, играма на снегу, предстојећим празницима и распусту.
У продуженом боравку jе поводом новогодишњих и божићних празника организовано низ радионица и активности. Ученици продуженог боравка првог и  другог разреда  заједно са  учитељицама су се потрудили да улепшају школске просторије својим ликовним умећем. Користећи разне технике и материјале, развијали су машту, будили радозналост и подстицали креативност. Све су припремили за Деда Мразов долазак и долазак нове, предстојеће године:  украсили су паное и учионицу, бавили се цртањем, сликањем, израдом честитки, израђивањем предмета употребне вредности, украса, учествовали на Новогодишњем базару".
 
Наташа Савић и Ковиљка Обућина

Опширније: НОВОГОДИШЊЕ ЧАРОЛИЈЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА ОШ „НАДА МАТИЋ“, УЖИЦЕ

20ProduzeniBoravak

– Продужени боравак почиње са радом од 11. маја 2020. године, на основу резултата испитивања потреба родитеља за прихват ученика у периоду нормализације услова током епидемије.   

– Пријем ученика продуженог боравка је непосредно поред улаза за ученике млађих разреда.

Опширније: ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ И УЧЕНИКЕ ПРОДУЖЕНОГ БОРАВКА ОШ „НАДА МАТИЋ“, УЖИЦЕ

ДА ПРАВО СВАКО – ДЕТЕ УЖИВА ЛАКО!

Ученици продуженог боравка наше школе обележили су Дечију недељу едукативним, креативним, друштвеним, хуманитарним и спортским активностима.   

Опширније: ДА ПРАВО СВАКО – ДЕТЕ УЖИВА ЛАКО!

ПОСЕТИЛИ СМО НАРОДНУ БИБЛИОТЕКУ

Ученици продуженог боравка  наше школе посетили су Народну библиотеку у Ужицу. Том приликом су читали, причали, цртали и кроз едукативни анимирани филм проширили своја сазнања о дечјим правима и обавезама.

Опширније: ПОСЕТИЛИ СМО НАРОДНУ БИБЛИОТЕКУ

КВИЗ ЗНАЊА

Домаће  задатке

решавамо лако

кроз игру до знања

стиже дете свако.

2018PBkviz1

Опширније: КВИЗ ЗНАЊА