ДОДЕЛА НАГРАДА НАЈБОЉИМА

У свечаној атмосфери, уз пригодан програм и присуство великог броја родитеља и наставника, 10. јуна 2016. године, директор Младенко Анђелић, у име школе, уручио је дипломе и награде нашим најбољим ученицима - Ђаку генерације, носиоцима дипломе „Вук Караџић“ и учесницима републичких такмичења у  школској 2015/2016. години.

IMG 3152

IMG 3156

IMG 3161

 IMG 3162

За најбољег ученика у генерацији проглашена је Мина Селаковић VIII1, носилац дипломе „Вук Караџић“ и учесница такмичења из више наставних предмета, од општинског до републичког нивоа, на којима је  претходних година постизала значајне резултате. 

IMG 3164

 

 

 

 

 

 

 

Награђени су носиоци дипломе „Вук Караџић“: Мина Селаковић VIII1,  Јелена Печеничић VIII1,   Тамара Савић VIII1, ­­ Лука Мицић VIII1, Јован БајићVIII2, Нина ЂенадићVIII3, Ђорђе ДрагојловићVIII3  и Јелена Лечић, ИО Гостиница.

IMG 3190

 

 

 

 

 

 

 

Награђено је и петнаест ученика који су учествовали на републичким такмичењима: Катрина МитрашиновићVII1 и Мина СелаковићVIII1 за Републичко такмичење из српског језика, Богдан ЦветиновићVII1 и Алекса МијаиловићVIII2 за Републичко такмичење из биологије, Нина Ђенадић VIII3 за учешће на Републичком такмичењу из енглеског језика, Мина МиловићVI1 за Републичко такмичење из техничког и информатичког образовања, као и учесници  Републичког  такмичења у пливању: Нађа Станић IV1, Маја Иванковић IV2, Немања ЂоковићIV4, Сунчица БогићевићV3, Михаило ИванковићVI2 ,  Ангелина Гаговић VII1  и Милица Милекић VIII2.

Посебне похвале и награде припале су Анђели Продановић VI3 и Петру ДамјановићуVII1 који су ове године донели нашој школи четири награде са републичких такмичења. Анђела је освојила треће место на Републичком такмичењу из физике и треће место на Републичком такмичењу из математике, а Петар два друга места, на Републичком такмичењу из хемије и Републичком такмичењу из физике. Такође, учествовао је и на републичким такмичењима из српског језика и биологије.

IMG 3198

 IMG 3199

ЧЕСТИТАМО НАШИМ ВУКОВЦИМА И ЂАКУ ГЕНЕРАЦИЈЕ, СВИМ УЧЕСНИЦИМА НА РЕПУБЛИЧКИМ ТАКМИЧЕЊИМА, КАО И ЊИХОВИМ ПРЕДМЕТНИМ НАСТАВНИЦИМА!