ПОНОВО У СВОЈОЈ ШКОЛИ

2022Ponovo u svojoj školi        Данас су нашу школу посетили њени бивши ученици: др Даница Грујичић, директорка Института за радиологију и онкологију Србије, редитељ Предраг Антонијевић и водитељка Ирина Вукотић.

     Поздрављајући их, директорка Ивана Цветковић истакла је да се ОШ „Нада Матић“ поноси успесима својих ученика, а они су, поред бројних других наших ученика, постигли завидан успех у својим професијама.

    У разговору са садашњим ученицима и наставницима школе, као и са својим одељењским старешинама Оливером Влајковић и Мирком Поповићем, изразили су велико задовољство што су после више деценија поново у својој школи, у којој су стекли завидан ниво знања која су касније само надограђивали. „Неки нови клинци“ су се, попут искусних новинара, припремили за разговор са својим познатим претходницима и изненадили их успешно обављеним истраживачким задацима. Гости су стрпљиво одговарали на сва постављена питања, истичући емотиван однос према школи и значај који је она имала за њихово образовање и васпитање, због чега никада нису заборавили одакле су потекли.

Деци је послата порука да могу постићи све што сањају само ако су упорни и имају циљ, а школа ће их у томе несебично подржати.

Марина Лазић

2022Ponovo u svojoj školi 22022Ponovo u svojoj školi 4

2022Ponovo u svojoj školi 12022Ponovo u svojoj školi 3

2022Ponovo u svojoj školi 3 2022Ponovo u svojoj školi 5 

2022Ponovo u svojoj školi  6