ДРУГИ У РУКОМЕТУ

rukomet

На Општинском такмичењу у рукомету, у оквиру Олимпијских спортских игара ученика основних школа Републике Србије, 2. место освојиле су екипе и девојчица и дечака:Вања Јевтић V2, Јована Кујунџић VII1, Теодора Савић VII1, Нина Ђокић 

VII1, Ања Мартиновић VIII1, Катарина Ранђеловић VIII1, Сунчица Богићевић VIII3, Крстина Грујичић VIII4, Андреа Вукосављевић VIII4, Матеја Аврамовић VII1, Павле Ристовић VII4, Филип Којадиновић VIII2, Андреј Лукић VIII2, Ђорђе Тошић VIII2, Борко Филиповић VIII2, Давид Љујић VIII4 и Алекса Кремић VIII ИО Гостиница.

Честитамо ученицима и њиховој наставници Оливери Арсић на постигнутим резултатима.

УСПЕШНИ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ

На Републичком такмичењу у пливању, у оквиру Олимпијских спортских игара ученика основних школа Републике Србије, учествовали су Лена Ђоковић II2, Новак Дамјановић IV2, Владимир Марјано-

вић VI3, Веселин Косић VI разред ИО Гостиница, Адам Вукадиновић VII1, Андреј Милутиновић VII4, Немања Ђоковић VII4 и Сунчица Богићевић VIII3Најбољи пласман остварила је Лена Ђоковић II2 која је освојила 4. место.

Честитамо ученицима и њиховој наставници Милки Томашевић на постигнутим резултатима.    

 

Мисија наше школе

Мисија наше школе је да развијамо савремене процесе усвајања знања, да подстичемо креативност код ученика и наставника и стварамо атмосферу партнерства, тимског рада и поверења између свих учесника образовно-васпитног процеса. Желимо да будемо средина која препознаје и промовише вредности поштеног и одговорног рада, солидарности, поштовања и прихватања различитости, доброту и хуманост, средина која подстиче и развија еколошку свест и промовише концепт одрживог развоја. 

 

 

Награда града Ужица

 Поводом Дана града наша школа добила је награду града Ужица за изузетне резултате постигнуте у раду у области васпитања и образовања (учешће и запажени резултати на такмичењима на свим нивоима, реализација пројеката). Такође, у школској 2011/2012. години идентификовани смо као једна од најбољих школа у Србији од стране Министарства просвете и науке у сарадњи са Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања.

slika0351

 slika0355