НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА

NovogodisnjaCarolija20

Да се празнични дух може неговати и у актуелним условима, показали су ученици наше школе. Идеја о организовању такмичења у изради новогодишњих честитки и украса припада Ученичком парламенту.

Опширније: НОВОГОДИШЊА ЧАРОЛИЈА

ДИГИТАЛНО НАСИЉЕ

pravadeteta

На часовима информатике и рачунарства у V и VI разреду, на којима су обрађиване наставне јединице Дигитално насиље и Безбедност на интернету, ученици су од наставнице добили инструкције да проуче презентацију и видео предавање, а затим да изврше самопроцену свог знања путем упитника.

Опширније: ДИГИТАЛНО НАСИЉЕ

ДИГИТАЛНИ КАЛЕНДАР

2020DigitalniKalendar Ученици одељења I-3 су на часу Дигиталног света,  уз помоћ учитељице, креирали календар. Ученици су имали задатак да у својим свескама илуструју месеце у години, а 

затим су уз употребу дигиталних уређаја од својих радова направили календар. Циљ активности био је да ученици развијају дигиталне компетенције, употребљавају дигиталне уређаје за учење и повезују резултате учења и рада са уложеним трудом. Наведене активности реализоване су у оквиру пројекта учења Празници.
Погледајте дигитални календар.

НЕОБИЧАН ДЕДА МРАЗ У ГОСТИНИЦИ

И ове године у издвојеном одељењу у Гостиници поклони пред Нову годину нису изостали. Стигао је Деда Мраз у мало необичном издању, без уобичајене одеће и са маском уместо браде, али то није умањило дечју радост.

Хвала много господину Милoмиру Миливојевићу!

Опширније: НЕОБИЧАН ДЕДА МРАЗ У ГОСТИНИЦИ