УСПЕШНИ У ПЛИВАЊУ

plivanje

На Општинском такмичењу у пливању, у оквиру Олимпијских спортских игара ученика основних школа Републике Србије, прво местоосвојили су Ива Антонијевић IV3, Лена Ковачевић IV4, Новак Дамјановић V2, Веселин Косић VI разред ИО у Гостиници, Владислав Рогић VII1 и Немања 

Ђоковић VIII4, друго место Ива Кнежевић IV2, Андреј Вукадиновић V3, Адам Вукадиновић VIII1, Андреј Милутиновић VIII4 и Благомир Косић VIIIразред ИО у Гостиници, а треће место Лена Ђоковић III2, Андреј Кнежевић IV1, Владимир Марјановић VII3 и Кристијан Милутиновић VIII1.

Честитамо свим ученицима и наставници Милки Томашевић на постигнутим резултатима.

ЧЕТВРТА НАГРАДА НА ЛИКОВНОМ КОНКУРСУ

Тијана Мијатовић, ученица I4 oдељења наше школе, добитница је IV награде на Осмом ликовном конкурсу „Нацртај, обоји и освоји“, који је у периодуод 1. до 30. септембра 2019. организовала Форма идеале. Честитамо!

ВРШЊАЧКЕ РАДИОНИЦЕ У ОШ „НАДА МАТИЋ“

По повратку из Трогена, у коме се током две седмице одвијао програм интеркултуралне размене, ученици наше школе, подељени у три групе, осмислили су и реализовали вршњачке радионице.  

Опширније: ВРШЊАЧКЕ РАДИОНИЦЕ У ОШ „НАДА МАТИЋ“

УРЕЂУЈЕМО СВОЈ ПРОСТОР У ПРЕДШКОЛСКОМ

"Простор нипошто није нешто дато по себи, независно од програма, већ обрнуто. Он на најконкретнији начин одражава концепцију програма и мора бити у складу са концепцијом Основа." ("Године узлета", Основе програма ПВО)

Опширније: УРЕЂУЈЕМО СВОЈ ПРОСТОР У ПРЕДШКОЛСКОМ

ВОДИЧ КРОЗ ИСХОДЕ ОБРАЗОВАЊА ЗА ПРАВА ДЕТЕТА

 

Исходи образовања за права детета у основном образовању и Водич за њихову примену настали су у оквиру пројекта „Образовање за права детета“ који је иницирао и реализује Ужички центар за права детета, уз подршку Дечје фондације Песталоци.

Члан радне групе која је написала исходе и Водич била је и Марина Лазић, професор разредне наставе и помоћник директора наше школе:

Елеонора Влаховић, Завод за унапређивање образовања и васпитања, Београд

Јелена Жунић Цицварић, Ужички центар за права детета, Ужице

Александра Калезић Вигњевић, Центар за интерактивну педагогију, Београд

Татјана Матијаш, Саобраћајно-техничка школа, Земун

Марина Лазић, ОШ „Нада Матић“, Ужице

Јелена Најдановић Томић, Дечја фондација Песталоци