ПРИЈЕМ ЗА ВУКОВЦЕ И НАГРАЂЕНЕ УЧЕНИКЕ

2019DodelaDiploma

Пријем за вуковце, награђене ученике и њихове родитеље организован је 21. јуна 2019. године. Након драмског комада „Талични Том“ и уметничке музике у извођењу наших талентованих ученика, директорка Бранислава Јовичић уручила је дипломе и награде ђаку генерације, носиоцима дипломе „Вук Караџић“ и ученицима који су нас успешно представљали на републичким такмичењима.

Опширније: ПРИЈЕМ ЗА ВУКОВЦЕ И НАГРАЂЕНЕ УЧЕНИКЕ

СУСРЕТ ДВЕ СЕКЦИЈЕ

Драмско–рецитаторска секција наше школе гостовала је у ОШ „Душан Јерковић“, поводом завршетка школске 2018/2019. године. Четрнаест ученика 5, 7. и 8. разреда ОШ „Нада Матић“ извели су одломак из стрипа „Талични Том“.

Одељење ученика са сметњама у развоју и инвалидитетом израдило је костиме на часовима  ликовне културе и техничког и информатичког образовања.

Опширније: СУСРЕТ ДВЕ СЕКЦИЈЕ

НАШЕ УЧЕНИЦЕ У СОЧИЈУ

Ученице седмог разреда наше школе Маша Шишић 7/2 и Дуња Шпијуновић 7/1, заједно са ученицима Прве основне школе краља Петра II и OШ „Стари град“, налазе се у Руској Федерацији, у коју су отпутовале на позив градоначелника Сочија.

Опширније: НАШЕ УЧЕНИЦЕ У СОЧИЈУ

ЗАВРШНИ ИСПИТ

2019Obavestenje

УЧЕНИЦИ VIII РАЗРЕДА ПОЛАЖУ ЗАВРШНИ ИСПИТ ИЗ КОМБИНОВАНОГ ТЕСТА У СРЕДУ, 19. ЈУНА 2019. ГОДИНЕ, А ЗАВРШНИ ИСПИТ ИЗ МАТЕМАТИКЕ У ЧЕТВРТАК, 20. ЈУНА 2019. ГОДИНЕ.

ИСПИТИ ПОЧИЊУ У 9.00 ЧАСОВА И ТРАЈУ ДО 11.00 ЧАСОВА. ИЗРАДА ТЕСТА ТРАЈЕ 120 МИНУТА.

директорка Школе

Бранислава Јовичић

УЧЕСНИЦИ РЕПУБЛИЧКИХ ТАКМИЧЕЊА

aplauz

Мина Јанковић VIII3 учествовала је на на Републичком такмичењу из биологије (наставница Мирјана Николић Матовић), а Урош Радојичић VI1 на Републичком такмичењу из математике (наставница Невена Аранђеловић).

Честитамо ученицима и њиховим наставницама на постигнутим резултатима.